John Deere zitmaaier te koop bij Van Sinay

Net als de Husqvarna automower zijn er diverse types verkrijgbaar. We bespreken kort welke verschillende zitmaaiers er beschikbaar zijn en welke John Deere zitmaaier er het beste bij u past. Zo kan u het perfecte gazon bekomen in een mum van tijd en op een leuke manier! Let op: een zitmaaier is niet gelijk aan een John Deere Gator.

EZtrak-serie John Deere zitmaaier te koop

Onder de ERtrak-serie van John Deere zijn de types Z235, Z425 en Z645 beschikbaar. Deze serie werd gemaakt met aandacht op de kleinste details. Het zijn Zero-turn maaiers ( = draairadius rond eigen as) die zorgen voor een beter gebruiksgemak en slimmer ontwerp. Zo kunt u snel en zonder problemen draaien en sturen rond elk obstakel.

Kwalitatief sterk

Ook de kwaliteit van deze machine laat u niet in de steek. De EZtrak-serie van John Deere is gebouwd op een robuust geperst en gelast stalen chassis. Dit vormt de basis van een sterke en betrouwbare machine, die bovendien zorgt voor een comfortabele rit.

Gemakkelijk onderhoud

Onderhoudscontroles zijn gemakkelijk uitvoerbaar dankzij het opklapbare bestuurdersplatform voor een eenvoudige toegang tot het maaidek.

Zitmaaier kopen?

U zoekt de EZtrak John Deere zitmaaier te koop? Contacteer ons voor meer info.

Meer informatie over de EZTrak-Serie van John Deere.

X100-serie John Deere zitmaaier te koop

Vijf modellen beschikbaar voor de zitmaaier die passen bij u. Deze flinke modellen zijn geschikt voor oppervlakten van 3000 tot 6000 m2.

De beschikbare modellen zijn (van klein naar groot) de X105, X125, X165, X115R, X135R en de X155R.

Meer informatie over de X100-Serie van John Deere.

X300-serie John Deere zitmaaier te koop

De modellen X300, X304, X305R, X310 en X320 beschikken over alle bovenstaande kwaliteiten en nog meer! Met zijn uiterst sterke motoren en extreem laag brandstofverbruik is dit een hooggewaardeerde versie. Een perfect gazon is hiervan het resultaat.

Meer informatie over de X300-Serie van John Deere.

X500-serie John Deere zitmaaier te koop

Qua grootte, vermogen en prestaties bouwt de X500-serie verder op de X300 serie.

Meer informatie over de X500-Serie van John Deere.

X700-serie John Deere zitmaaier te koop

Deze diesel tuintrekkers zijn de Bentleys van de auto’s. Met een hydraulisch systeem kan men het maaidek omhoog en omlaag brengen. De serie beschikt ook over hydrostatische transmissie, stuurbekrachtiging en een laag zwaartepunt, geschikt voor lange werkdagen.

Beschikbare modellen zijn de X750, X754 en de X758.

Meer informatie over de X700-Serie van John Deere.

Contacteer ons

 

 

Andere nuttige links

Deutz
Husqvarna automower
John Deere Gator
Tractor en Machinery
Tractoren